Bemutatkozás

A Decrescendo Stúdió 2009-ben jött létre elsősorban azzal a céllal, hogy elérhetővé tegye bárki számára a filmezés adta lehetőségeket.

Sokan nem is sejtik, hogy a filmezés nem egy elérhetetlen műfaj.

A Decrescendo Stúdió lehetőség nyújt professzionális film készítésére bárki számára elérhető árakon, cégek, szervezetek, vagy akár magánszemélyek számára is. Akár egy pár másodperces reklámszpot, akár nagyobb lélegzetű image – dokumentumfilm vagy filmösszefoglaló a feladat, mindig egy új kihívásként tekintünk rá, amelyet a lehető legtökéletesebben kívánunk megvalósítani.

Ötvözzük a fényképezőgép, és a  filmes körökben használt videókamerák tudását, Természetesen a full HD kamerák mellett – amely a mindennapi munkánk legfőbb eszköze – tükörreflexes fényképezőgépekkel is dolgozunk, amelyek napjainkra már magas színvonalú mozgógép-rögzítést nyújtanak.

A Decrescendo Stúdió vezérlőmotorja, dr. Gyarmati – Paor Zoltán több, mint 15 éve dolgozik a filmszakmában.

Helyi, és országos csatornák műsorait készítve egyaránt dolgozik szerkesztés, rendezés és vágás területén, valamint operatőrként is.

A Miskolci Egyetem jogi karán végzett, de jazz-tanszakon is tanult.

Szabadidejében harcművészettel, és zeneszerzéssel foglalkozik, amelyet a munkájában is kamatoztat, hisz a filmek zenei alapjaiért nem kell a szomszédba mennie.

Családapa, egy kisfiú édesapja.